Мастер системи

Мастер системата е специална система от ключалки и ключове. Един ключ Ви дава възможност да отворите всички или част от вратите в сградата. Всеки от служителите може да отвори врата, само за която е позволен достъп. Като част от една и съща система могат да бъдат свързани различни видове ключалки (двустранна, халф) и катинари.    

Предимства и ползи:
* Защита - ключалките на Codkey Technologies (може да ги разгледате тук) са произведени по европейски стандарт за качество, защитени с патенти.  Сертифицирани от чешка лаборатория в град Бърно и защитени с ID карти против изваждане на дубликати от неоторизирани лица.
* Безопасност - всяка мастер система може да съдържа мастер ключ(един или няколко). Той Ви позволява да имате достъп до всички помещения в сградата при извънредни ситуации.
* Контрол на достъпа - управлението на достъпа е важен елемент от съвременната работна среда. С мастер системата можете да управлявате човекопотока в сградата. Може да направите така, че всеки да има ниво на достъп адаптиран с неговите нужди.
* Удобство - един ключ замества няколко по десет.

Очакваме Вашето запитване на mail@safe-home.bg.