Луксозни дръжки

Разликата между дръжка и просто парче месинг възникна през 1986 година, когато  нашите партньори Linea Cali успяват да комбинират двете най-важни условия: функционалност и дизайн. Тук може да намерите форми от всички стилове и използване на всички видове материали: от Rococò до Art Deco, от кожа до дърво, от порцелан до Swarovski. И най-накрая, защото искахме най-доброто, ние гарантираме, че всяка дръжка е проектирана и създадена специално в Италия, в пълно съответствие с нормативните изисквания на европейските стандарти.

Серия "HOME" на Сонико ООД е изработена по стандарт, с механична здравина и дизайн; материал алуминии с прахво-полимерно покритие.
Серия"Морска и агресивна среда", както и серия "Административни и обществени сгради" изискват избор на материал - алуминии и цам с екстериорни бои (прахово-полимерно или йоно-форезно покритие); месинг - анодиране; стомана, INOX; износоустойчивост и механична здравина; пожароустойчивост.

Серия "CU+" антимикробни медни сплави е един иновативен път в борбата за повишаване на хигиената в здравеопазването, публичните и обществените сгради.

Направете вашето запитване на mail@safe-home.bg